Producten


TC20 - Roestoplosser gel Euro 21,95

TC20 roestoplosser verwijdert roest, oxidatie van ijzer, RVS, aluminium en koper. Daarnaast verwijdert TC20 roestoplosser de walslaag van ijzer. Soms neemt TC20 roestoplosser de blauwe laskleur weg na het lassen van RVS. TC20 roestoplosser is een biologisch afbreekbare roestoplosser.

Werkt optimaal bij een temperatuur van 20 ° Celsius
TC20 roestoplosser is een voortreffelijk alternatief voor de veel duurdere chemische middelen die de metaalsector gebruikt.

Voordelen TC20 roestoplosser
Geen aparte vergunning nodig voor opslag
Geen beschermende kleding nodig
Niet giftig bij inademen


tc20 roestoplosser

TC20 - Roestoplosser Lotion Euro 20,95

TC20 Roestoplosser verwijdert roest, oxidatie van ijzer, RVS, aluminium en koper. Dit product verwijdert zelfs de walslaag van ijzer. Soms neemt TC20 Roestoplosser de blauwe laskleur weg na het lassen van RVS.
TC20 Roestoplosser is een biologisch afbreekbare roestoplosser.
Verkrijgbaar als vloeistof en als gel.
Beide werken optimaal bij een temperatuur van 20°C Celsius
TC20 Roestoplosser is een voortreffelijk alternatief voor de veel duurdere chemische middelen die de metaalsector gebruikt.

Voordelen TC20 roestoplosser
• Geen aparte vergunning nodig voor opslag
• Geen beschermende kleding nodig
• Niet giftig bij inademen
Gebruik TC20 Roestoplosser Lotion
• De vloeistof werkt optimaal bij 20° Celcius
• Verwijder loszittende roest met roestborstel
• Dompel het verroeste gedeelte volledig onder in TC20 Roestoplosser
• Controleer regelmatig
• Na onderdompeling goed afspoelen met water
• Ontroeste gedeelte goed droogmaken

tc20 vloeibaar


TC Suppliers Bio Anti Alg & Mos

TC Suppliers Bio Anti Alg & Mos verwijdert atmosferische vervuiling, algen en mos. Grijze en groene aanslag verdwijnt razendsnel van muren, daken, tegelpaden, flagstones, grafzerken, ramen, bielzen, tuinmeubelen, zonneschermen, schermdoeken, glas en beton.
TC Suppliers Bio Alg Forte is sterker geconcentreerd dan TC Suppliers Bio Alg & Mos en is vooral geschikt voor professioneel gebruik. Bijvoorbeeld voor het reinigen van de ruiten in lege kassen of het mosvrij maken van een openbaar pad. Ideaal dus voor plantsoendiensten, gemeentelijke openbare werken, hoveniers en beheerders van bedrijventerreinen.
TC Suppliers Bio Anti Alg & Mos en Bio Alg Forte zijn ook uitermate geschikt voor de bestrijding van bacteriën, schimmels en algen in koelwatersystemen, in pasteuriseerinstallaties en in andere vormen van proceswater.

Voordelen Bio Alg & Mos en Bio Alg Forte
• Verwijdert grijze en groene aanslag
• Verwijdert mos
• Werkt snel
• Bestrijdt bacteriën, schimmels en algen
Gebruik Bio Alg en Mos en Bio Alg Forte
Vermeng TC Suppliers Bio Anti Alg & Mos met water. De beste verhouding is 1 liter TC Suppliers Bio Anti Alg & Mos op 40 liter water. Bij sterke mosgroei geldt de verhouding 1 op 20. Daarna houd je het product alg- en mosvrij met de verhouding 1 op 40.
Gebruik TC Suppliers Bio Alg Forte in de verhouding 1 liter op 200 liter water.
Het mengsel moet u op een droge ondergrond aanbrengen. Dat doet u door te spuiten, te gieten of door het mengsel met een borstel aan te brengen en goed natmaken. Niet naspoelen en niet in de regen gebruiken.

Let op!
Niet direct op planten spuiten of gieten. Dit kan het groeiproces ernstig verstoren.Het middel wordt onwerkzaam zodra het in verbinding komt met zeep of synthetische wasmiddelen.
Zorg dat TC Suppliers Bio Alg Forte niet in aanraking komt met oppervlaktewater. Het is namelijk zeer giftig voor vissen en andere waterorganismen.

tc20 bio alg en mos

Terug naar boven  

 

 

Betonwijzer PDF Betonwijzer zip